Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Kilootje teveel of in slechte conditie?

Dan is B-Active Fitness hét adres in de regio Geel. Maak onbeperkt gebruik van onze trainingen, toestellen en accommodatie voor slechts €49,99 per maand. Inclusief een ontspannende afsluiter in de Finse sauna!
Voor slechts €49,99 per maand maakt u naar hartenlust gebruik van ŕl onze faciliteiten.

Samen vatten we de koe bij de horens en zorgen we voor meetbare resultaten.

Fitness

Voor slechts 49,99 euro per maand maakt u naar hartenlust gebruik van ŕl onze faciliteiten. Van toestellen en trainingen tot groepslessen of een verwikkende Finse sauna. Ontdek snel onze all-in-formule!

Voedingsadvies

Heeft u genoeg van uw ongezonde levensstijl? En wilt u het roer definitief omgooien? Onze voedingsexperten geven u deskundig voedingsadvies. Of we stellen samen een proteďnedieet op.

Personal coach

Onze personal coaches plooien zich dubbel om úw doelstellingen te bereiken. Op een gezonde en verantwoorde manier. Samen vatten we de koe bij de horens en zorgen we voor meetbare resultaten.
Specialiteiten

Voordelige all-in formule voor slechts 49,99 euro per maand

Op zoek naar een fitness waar u zich met de glimlach in het zweet komt sporten? Dan kiest u voor een voordelig fitnessabonnement van B-Active in Geel! Vanaf 49,99 euro per maand heeft u onbeperkte toegang tot al onze toestellen, trainingen en accommodatie. Ook voor eventuele groepslessen of een Finse sauna hoeft u achteraf niks bij te betalen.

Wat is er inbegrepen in ons all-in-pakket?

• De Milon Cirkel (een slimme combinatie van volautomatische toestellen)
• Conditietraining en vetverbranding
• Krachttraining en figuurtraining
• Finse sauna
Body Coach (training met trilplaten)
• Groepslessen
Belly Attack (ergonomische bankenset voor rugpatiënten)

Onze filosofie? Hoe gevarieerder de mogelijkheden in onze fitnesszaal, hoe beter we u kunnen overtuigen om uw bewegingsprogramma vol te houden.

Kampt u met overgewicht of wilt u uw conditie bijspijkeren? Maar u weet niet goed hoe eraan te beginnen? Geen beter adres voor fitness in Geel dan B-Active. Bel of mail ons voor meer informatie over onze werkwijze en voorwaarden. Samen zorgen we ervoor dat de kilo’s eraf vliegen!

B-Active Fitness: gezond en verantwoord fitnessen in Geel

Eindelijk, de kogel is door de kerk. U begint binnenkort met sporten of diëten. Nu nog op zoek naar een leuke fitness in Geel? Die heeft u bij deze gevonden: B-Active biedt u het beste en voordeligste fitnessarrangement in de regio!

Wilt u een paar kilo’s verliezen, uw conditie terug op peil krijgen of gewoon een gezondere levensstijl? Uw personal trainer begeleidt u doorheen het hele proces.
Eerst starten we met een intakegesprek een algemene conditietest. Zo kunnen we een beeld vormen van uw huidige conditie. Nadien kiezen we voor een wekelijkse doelstelling. Samen vatten we de koe bij de horens, mét concrete resultaten. Op een gezonde en verantwoorde manier.

De voordelen van regelmatig fitnessen?

• Een verbetering van de algemene lichaamsconditie, de cholesterolspiegel, de hart- en longfunctie, de slaapkwaliteit en het energiepeil
• Stimulatie van de vetverbranding
• Minder kans op kanker, aderverkalking, depressie en stress
• Versterking van het immuunsysteem
• Voorkomen of verlagen van een hoge bloeddruk
• Een dagelijks fit en gezond gevoel!

Bent u op zoek naar een leuke fitnessruimte, professioneel voedingsadvies of wilt u meer informatie over proteďnediëten? Spring dan eens binnen bij B-Active Fitness op de Markt in Geel en vraag naar onze werkwijze en tarieven. Wacht niet tot het te laat is en begin morgen al met fitnessen!
© 2013-2017 Fitness B-Active
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Fitness B-Active
Markt 12 bus 35
2440 Geel
Tel.: +32 14584160
GSM: +32 474921120
Fax: +32 14584697
Contacteer ons